Gunluk Paylasimlarim-27-11-2008

Eskiden gazetelerin internet sayfalarindan kose yazilarini okurdum ve ulke gundemine dair onemli olaylari takip etmeye calisirdim. Soyle gecmise donup baktigimda bana cok da birsey katmadigini gordum ve bu zaman dilimini daha faydali gecirmeye karar kildim(Her alti ayda bir tekrar gazete okumaya basliyorum:)). Artik her sabah ise baslamadan 30-45 dakika guvenlik dunyasinda neler oluyor amacli gezinti yapiyorum. Gezintilerin cogu zamanini belirledigim yerli/yabanci bloglar olusturuyor.

Bunlar arasinda teknik icerigi bol olan ya da farkli bir ufuk acanlari ayri bir baslik altinda kendim de yazmaya calisiyorum fakat cogu zaman buna firsat bulamiyorum. Burada olmasında ve baskalarının da faydalanmasında yarar vardir diye dusunerek blogda yeni bir baslik actim. Vakit buldukca dikkatimi ceken, okunmasinda fayda gordugum linkleri aktaracagim. Bu tip link paylasimlari icin cesitli servisler var fakat simdilik bu sayfa uzerinden yapmayi dusunuyorum, ilerde yonetemeyecegim hale gelirse “aklin yolu bir”e donerim.

Q1 LABS ANNOUNCES FREE, DOWNLOADABLE, VIRTUAL APPLIANCE FOR LOG AND COMPLIANCE MANAGEMENT

Growing Network Security Management Company Offers Complimentary Version Of Its Popular QRadar SLIM Solution That Enables IT Professionals To Collect, Analyze, Report, and Store Event Logs http://www.q1labs.com/flashdemo/

Memory Forensic Acquisition and Analysis 101

İkinci Katman Saldırıları – 1

Catching NTLM Hashes Like Pokemons!

http://code.google.com/p/squirtle/

Healthy Paranoia: Top 50 Internet Security Blogs

Marcus Ranum on Network Security

This entry was posted in Daily Express and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 10 =